www.sagstuen.no
Ny daglig leder
Skrevet av Simen Sagstuen
lørdag 09. juli 2011

nyheter_sagstuen Pressemelding: Etter mer enn 30 år i sjefsstolen har Einar Sagstuen valgt å overlate lederoppgaven til yngre krefter. Terje Torsæter (49) er ansatt som ny daglig leder og vil tiltre 01.08.11.

Han kommer fra stilling som direktør i Gjensidige hvor han har hatt ledende posisjoner siden 1997. Torsæter er siviløkonom fra Handelshøyskolen i Bergen og har tidligere arbeidet i Tine og AIT Norbok. Han sitter pt. som styreleder i Toten Transport AS og som styremedlem i Eidsiva Marked AS. Han har hatt vervet som styreleder i Sagstuen AS siden høsten 2010. Terje Torsæter vil gå inn som deleier og styreleder i Sagstuen Holding AS som foruten å eie Sagstuen AS 100 % også omfatter flere eiendomsselskaper.
Terje_stor_margEinar Sagstuen kommer til å fortsette i driftsselskapet med spesielt ansvar for kunderelasjoner og nye utviklingsprosjekter.

Sagstuen AS er en av landets største fasadeentreprenører med hovedvirksomhet på Østlandet. Med basis i hovedmaterialene glass og aluminium har selskapet bidratt til gode løsninger for et stort antall bygg i sitt markedsområde.

Selskapet leverer fasadesystemet Wicona fra Hydro Building Systems. Pingvin balkonginnglassing samt egenutviklede rekkverkssystemer er et annet og viktig virksomhetsområde.

Sagstuen har drevet tradisjonell glassmestervirksomhet i 65 år. Denne aktiviteten fortsetter som før med utgangspunkt i egne lokaler i Ringveien i Gjøvik.

Med nye og fremtidsrettede produksjonslokaler på Gjøvik og avdelingskontor i Oslo, ser Sagstuen AS optimistisk på fremtiden, og kan melde om tilfredsstillende ordreinngang i årets første seks måneder.

 

Media:

www.bygg.no